Huur All-inclusive - Prijzen van zowel grote als kleine autoverhuurders in Saluzzo

Vergelijk autoverhuurbedrijven Saluzzo

Vergelijk huurauto en autoverhuurprijzen in Saluzzo

Vergelijking van huurautoprijzen in de stad Saluzzo, regio Piëmont, Italië. Bij ons zijn er geen onaangename verrassingen wanneer u de huurauto ophaalt bij de aankomst op uw bestemming. Alle prijzen op autoitaly.nl zijn inclusief vrije kilometers, taksen op de luchthaven en noodzakelijk verzekeringen, lokale belastingen en heffingen enz.

Visa, Mastercard, Digicert

No city FAQ!

Goedkoopste autoverhuur in Saluzzo - Vergelijk autohuurprijzen voordat u boekt!

Vergelijk het huren van auto’s van verschillende bedrijven in de stad, Saluzzo in Italië. Wij vergelijken zowel grote als kleine bedrijven en vinden de beste prijs voor alle soorten auto’s.

Huur auto’s in de treinstations van Saluzzo, reiscentra en luchthavens zoals Cuneo International Airport, Turin Caselle Airport en Riviera Airport. We hebben een eenvoudig en veilig boekingssysteem voor online autoverhuur. Zoek en kies uw bestemming, zoek naar land, stad, enz. en kies uit de lijst. Een autoverhuurdienst waarbij alle onkosten zijn inbegrepen, zonder verborgen kosten en met gratis annulering/aanpassingen tot 24 uur voor u de auto dient op te halen. Om de beste prijs te vinden, vergelijken we de volgende bedrijven; Flizzr, Enterprise, Firefly, Hertz, Europcar, Payless, Avis, Green Motion, Avant Car, Buchbinder, Oscar Rent A Car, Ace Rental Cars, Sixt, Surprice, Global Rent a Car, Rhodium, Nomadcar, Goldcar, Dollar, King rent, Keddy By Europcar, Thrifty, InterRent, National, Hertz Dream Collection, Budget, Centauro, Autoclick, Alamo.

Over de stad Saluzzo, gelegen in het gedeelte Provincia di Cuneo, Piëmont regio, Italië. Het is een grote gemeenschap in de regio. 40e grootste stad als het gaat om inwoners in de regio en de 525de grootste stad / district in Italië. De gemeenschap en de stad liggen ongeveer 340 meter boven de zeespiegel. Grotere aangrenzende steden / gemeenten zijn Turijn (ca 870500 inw), Asti (ca 61300 inw), Moncalieri (ca 49200 inw) en Nichelino (ca 47600 inw). Heeft ongeveer 16 500 (2015) inwoners. Kleinere dorpen, buurten en buitenwijken in de buurt zijn Breo, Pianezza, Caselle Torinese, Giaveno, Borgaro Torinese, Borgo San Dalmazzo, Trofarello, La Stella, La Creusa, Ruata Re, Casa Fornace en Vernea. Ongeacht hoe lang u in de stad verblijft, er zijn heel wat dingen om te ervaren en te doen. We voorzien ook tips over welke bedrijven huurauto’s aanbieden in Provincia di Cuneo.

Aanbevelingen en tips voor activiteiten, musea, bezienswaardigheden, evenementen, plaatsen en bestemmingen in de stad die u kunt bezoeken tijdens uw verblijf in de stad, zijn hier te vinden. Il Morsetto, Cantina Tomaso Gianolio en Mauro Vini zijn wijngaarden en wijnproducenten die in de streek zijn. Maria Vergine Assunta, Kerk van San Giovanni en Santuario della Consolata zijn prachtige kathedralen en kerken in de buurt. Heeft u een auto nodig voor een golfreis? Golfbanen in de buurt van de gemeenschap zijn Golf Club Saluzzo 4 km.

Als u een museum wilt bezoeken, kunt u kiezen uit Pinacoteca Matteo Olivero, op loopafstand van het stadscentrum. Genieten van een prachtige botanische tuin? Giardino Botanico di Villa Bricherasio en Giardini Baden Powell bevinden zich op loopafstand. Muratori Cravetta Paleis zijn prachtige en interessante gebouwen, villa’s en paleizen dicht bij het centrum van Saluzzo. La Castiglia en Castello della (Kasteel) Manta zijn zowel nieuwe als oude prachtige kastelen om te bezichtigen en ze bevinden zich in het centrum van de stad.

Bestemmingen in de buurt, Saluzzo

Huurauto en autoverhuur op luchthavens in de buurt: Van verhuur Luchthaven Cuneo, Autoverhuur en bestelwagenverhuur Luchthaven Turijn Caselle, Goedkoop auto huren Luchthaven Albenga Riviera en Luchthaven Genua-Sestri. Vergelijk autoverhuur voor een dag, lange termijn, een jaar, een volledige maand, week, weekend of voor zoveel dagen als u wenst in Saluzzo. Huurauto en autoverhuur in nabijgelegen steden zoals: Autoverhuur Savigliano, Vergelijk autoverhuur Fossano, Goedkope autoverhuur Dronero, Cuneo en Carmagnola. Goedkope pick-up truck verhuur in Saluzzo. Huur een auto in steden in de regio: Goedkope huurauto Turijn, Vergelijk autohuur Novara, Vind goeie autodeals voor je reis naar Alessandria, Asti en Moncalieri.

Autoverhuurbedrijven in Saluzzo, Italië

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt en Thrifty zijn de bedrijven die we vergelijken in de stad / het land. Je kunt meestal de grootste selectie vinden op luchthavens zoals Luchthaven Cuneo Levaldigi Turijn, Luchthaven Turijn Caselle Sandro Pertini en Luchthaven Villanova d'Albenga Clemente Panero. De grote bedrijven hebben meestal kantoren naast de luchthaven.

Auto huren en huurauto Saluzzo klant review, beoordelingen & ervaringen