Vergelijk autoverhuurprijzen in Cuneo

Vergelijking van huurautoprijzen in de stad Cuneo, regio Piëmont, Italië. Bij ons zijn er geen onaangename verrassingen wanneer u de huurauto ophaalt bij de aankomst op uw bestemming. Alle prijzen op autoitaly.nl zijn inclusief vrije kilometers, taksen op de luchthaven en noodzakelijk verzekeringen, lokale belastingen en heffingen enz.

Prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Cuneo

autoitaly.nl

Zoektips!

Zoek naar een stad of een luchthaven en kies uw bestemming uit de lijst. Als u naar een land of een eiland zoekt, worden in auto suggestie de grootste luchthavens in dat land weergegeven. Zoek en boek van tevoren als u een extra grote auto en / of extra opties zoals kinderzitje, autostoel, babyautostoeltje, GPS, trekhaak, dakdrager etc. wenst. Het is ook mogelijk om een auto te huren voor een enkele rit in Italië, een zogenaamde eenrichtingsverhuur. Je haalt de auto op één plek op en retourneert hem ergens anders, bijvoorbeeld een andere stad of een ander land.

Visa, Mastercard, Digicert

Vergelijk autoverhuurders en bespaar geld
  • We vergelijken 48 autoverhuurders in Italië.
  • Geen reserveringskosten of verborgen kosten.
  • Verzekering en onbeperkte kilometers.* FAQ >>
  • Autohuurervaring die eenvoudig en probleemloos verloopt.
  • Klantenservice is 24/7 beschikbaar. Gratis annuleringen / wijzigingen tot 24 uur voordat u de auto ophaalt.
  • Goede prijzen voor alle soorten auto's, inclusief luxe auto's, minibussen en automatische auto's. Het is mogelijk om een auto te huren voor een enkele reis, ook wel One Way (eenrichting) huren genoemd.

Goedkope autohuur in Cuneo - Vergelijk prijzen voordat je boekt!

Huurauto’s zijn beschikbaar in reiscentra, treinstations (Cuneo Gesso) en luchthavens zoals Cuneo International Airport, Riviera Airport en Turin Caselle Airport, CUF. Een autoverhuurdienst waarbij elke kost is inbegrepen, er geen verborgen kosten zijn en er gratis annulering/aanpassingen mogelijk zijn tot 24 uur voor het ophalen van de auto. Eenvoudig en veilig online boeken van huurauto’s. Zoek naar een stad, luchthaven, enz. en kies een ophaallocatie. Vind de beste prijzen voor autoverhuur online. Het vergelijken van prijzen online kan erg voordelig zijn, heel wat kleine bedrijven kan u immers enkel ter plaatse boeken. Vergelijking van autohuur van verschillende bedrijven in de stad Cuneo, Italië. Hertz op Via Bra 9 zijn de bedrijven die we in de stad vergelijken om de beste prijs te vinden.

Over de stad Cuneo (Koni, Coni), gelegen in het gedeelte Provincia di Cuneo, Piëmont regio, Italië. Het is de centrale stad van de regio. 8e grootste stad als het gaat om inwoners in de regio en de 132de grootste stad / district in Italië. Met ongeveer 46 400 (2015) inwoners. De stad / stad ligt ongeveer 534 meter boven gemiddeld zeeniveau. Kleinere gemeenschappen, dorpen en buitenwijken in de buurt zijn Breo, Taggia, Borgo San Dalmazzo, Loano, Trofarello, Madonna Dell’Olmo, Cascina Cordero, Tetto Bonelli en Tetto Patta. Lees meer over de ervaringen die de stad te bieden heeft en welke bedrijven zich in Italië en Provincia di Cuneo bevinden. Moncalieri (ca 49200 inw), Nichelino (ca 47600 inw), San Remo (ca 47000 inw) en Imperia (ca 38700 inw) zijn grotere aanpalende gemeenschappen en steden. We geven ook tips over welke bedrijven huurauto’s aanbieden in Provincia di Cuneo.

Enkele suggesties en tips over plaatsen, activiteiten, evenementen, bezienswaardigheden, musea en bestemmingen in de stad die het bezoeken waard zijn tijdens uw vakantie in Cuneo. Golfreis en een huurauto nodig? Golf Club Boves 4 km zijn enkele golfbanen die dicht bij de gemeenschap liggen. Hebt u de lokale wijn geproefd? Wijngaarden op korte afstand zijn La Dimora del Contadino, Cantina Tomaso Gianolio, Il Morsetto en Mauro Vini. Monument Giuseppe Barbaroux zijn boeiende beelden en monumenten van beroemde personen en gebeurtenissen. Piazza Tancredi Duccio Galimberti zijn opmerkelijke grote open ruimtes en pleinen die zich in de centrale delen van de stad bevinden.

Complesso Monumentale di San Francesco en Galimberti House Museum bevinden zich dicht bij het stadscentrum. Een dagje naar de musea en kunstgalerieën van Cuneo? Historische en archeologische attracties die de moeite waard zijn om te bezichtigen, zijn Ponte del Diavolo. Genieten van een prachtige botanische tuin? Giardini Primo Levi, Giardini Don Cesare Stoppa en Giardini Dino Fresia bevinden zich op loopafstand. Park Fluviale Gesso e Stura, Park Gioventu en Park Resistenza bevinden zich in de stad als u mooie en interessante parken en tuinen wilt bezoeken. Palazzo Righini, Villa Oldofredi Tadini, Palazzo Barberi di Branzola, Palazzo Fauzone en Palazzo Uffici Finanziari zijn prachtige en interessante gebouwen, villa’s en paleizen dicht bij het centrum van Cuneo. Casa del Fiume en Castello degli (Kasteel) Acaia zijn zowel nieuwe als oude prachtige kastelen om te bezichtigen en ze bevinden zich in het centrum van de stad.

Opmerkelijke kerken of kathedralen zijn Sant’Ambrogio, Chiesa Santa Chiara en Kathedraal van Santa Maria del Bosco, die bovendien in de omgeving zijn. Sport bekijken of zelf sporten? Atletiekvelden dicht bij de stad zijn Campo di atletica Walter Merlo. Het lokale team zien spelen? Een concert bijwonen? Voetbal kijken? Dichtbij het stadscentrum zijn de Gemeentelijk stadion van Fratelli Paschiero.

Bestemmingen in de buurt, Cuneo

Autoverhuur op luchthavens in de buurt: Goedkope autohuur Luchthaven Cuneo, Luchthaven Albenga Riviera en Luchthaven Turijn Caselle. Huur een auto in steden in de regio: Autoverhuur Turijn, Novara, Alessandria, Asti en Moncalieri.

Autoverhuurbedrijven in Cuneo, Italië

We vergelijken deze bedrijven in deze stad, Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo, Enterprise, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Payless, Green Motion, Firefly, Flizzr, Surprice, Goldcar, Rhodium en Global. Je kunt meestal de grootste selectie vinden op luchthavens zoals Luchthaven Turijn Caselle Sandro Pertini, Luchthaven Cuneo Levaldigi Turijn en Luchthaven Villanova d'Albenga Clemente Panero. De grote bedrijven hebben meestal kantoren naast de luchthaven.

Huurauto Cuneo klant review, beoordelingen & ervaringen