Vergelijk autoverhuurprijzen van CarMotion

Zoek en vergelijk de prijzen van huurauto's van CarMotion op autoitaly.nl. De beste huurprijs voor familie-, luxe- en economische auto's. Autoverhuur in steden als Turijn, Milaan, Rome, Napels. De prijzen zijn inclusief luchthavenkosten, vrije kilometers en verplichte verzekeringen, belastingen en toeslagen. Ons doel is om u te helpen bij het vinden van een goedkope huurauto bij CarMotion in Italië.

Prijzen van zowel grote als kleine bedrijven

autoitaly.nl

Zoektips!

Zoek naar een stad of een luchthaven en kies uw bestemming uit de lijst. Als u naar een land of een eiland zoekt, worden in auto suggestie de grootste luchthavens in dat land weergegeven. Zoek en boek van tevoren als u een extra grote auto en / of extra opties zoals kinderzitje, autostoel, babyautostoeltje, GPS, trekhaak, dakdrager etc. wenst. Het is ook mogelijk om een auto te huren voor een enkele rit in Italië, een zogenaamde eenrichtingsverhuur. Je haalt de auto op één plek op en retourneert hem ergens anders, bijvoorbeeld een andere stad of een ander land.

Visa, Mastercard, Digicert

Vergelijk autoverhuurders en bespaar geld
  • We vergelijken 48 autoverhuurders in Italië.
  • Geen reserveringskosten of verborgen kosten.
  • Verzekering en onbeperkte kilometers.* FAQ >>
  • Autohuurervaring die eenvoudig en probleemloos verloopt.
  • Klantenservice is 24/7 beschikbaar. Gratis annuleringen / wijzigingen tot 24 uur voordat u de auto ophaalt.
  • Goede prijzen voor alle soorten auto's, inclusief luxe auto's, minibussen en automatische auto's. Het is mogelijk om een auto te huren voor een enkele reis, ook wel One Way (eenrichting) huren genoemd.

Landen waar het bedrijf actief is

Huur een auto van CarMotion in Italië

Zoek en boek auto’s in regio’s zoals Sicilië, Piëmont, Campanië, Veneto, Emilia-Romagna, Lazio, Lombardije, Barbaresco en in steden en gemeenschappen zoals Florence, Messina, Rome, Napels, Venetië, Bologna, Bari, Genua, Catania, Turijn, Palermo, Milaan. Een eenvoudig te gebruiken zoekveld en boeking.

Hier kunt u huurauto’s van CarMotion vergelijken in Italië. Zoek en vind de beste prijzen voor autoverhuur. Huur een auto op eilanden als Sicilië, Capri, Lido, Sardinië, Lipari, Elba, Ischia en eilandgroepen zoals Flegreïsche Eilanden, Pontijnse Eilanden, Egadische Eilanden, Eolische Eilanden. Autoverhuur waarbij elke prijs is inbegrepen, geen verborgen kosten, maar gratis annuleringen / wijzigingen tot 24 uur voordat u de auto zou op halen. We hebben een eenvoudige en veilige online boeking van huurauto’s. Op onze website autoitaly.nl kunt u zoeken naar auto’s van CarMotion op de grote luchthavens (Luchthaven Turijn Caselle, Luchthaven Naples, Luchthaven Milaan Linate, Luchthaven Rome Ciampino, Luchthaven Genua, Luchthaven Bologna Guglielmo Marconi, Luchthaven Milaan Malpensa, Luchthaven Rome Fiumicino, Luchthaven Palermo), treinstations en veerbootterminals. Rijden op verschillende eilanden via ferry, eilandhoppen, is meestal verboden. Lees meer in de huurvoorwaarden wanneer u zoekt alvorens te boeken.

Informatie over CarMotion in Italië

Een groot of een kleine lokaal bedrijf wanneer u op zoek bent naar een huurauto? Wat is het beste? Het is mogelijk om te betalen met creditcards van VISA, VISA electron en Debit, MasterCard en Maestro. Veilige gecodeerde betaling van Trustware en Digicert. Het is mogelijk om de betaling uit te voeren in de lokale valuta of met Pound (GBP), Euro (EUR) of Dollar (USD) etc. CarMotion is een kleiner en lokaal autoverhuurbedrijf dat alleen in één land opereert. CarMotion is ook te vinden in Italië. Vind uitzonderlijk goede prijzen voor huurauto’s, lees onze klantbeoordelingen en maak een moeiteloze en eenvoudige boeking. U ontvangt niet alleen de beste prijs maar u kunt ook zonder kosten wijzigingen aanbrengen in uw boeking.

Autoverhuurverzekering bij CarMotion

Een huurauto van CarMotion in Italië omvat schadedekking (Traffic and Collision Damage Reduction) in de huurprijs en dit betekent dat u wordt beschermd als de auto beschadigd raakt. De auto die u huurt is beschermd, maar de verzekering heeft franchise en in de meeste landen zijn er elementen die niet door de verzekering worden gedekt. Onderdelen zoals vervangsleutels, windschermen, banden, chassis en sleepkosten worden meestal niet gedekt door deze verzekering. Lees meer op uw voucher als u uw boeking heeft geplaatst of terwijl u aan het zoeken bent. De grootte van de waarborg kan verschillend zijn tussen verschillende groepen auto’s zoals Minivan, busje, 9-persoons minibus, 9 zitplaatsen, fullsize, middenklasse, luxury, luxe, sportwagen, 7-persoons minibus, 7 zitplaatsen, suv, moped, bromfiets, standaard, 5-persoons minibus, gezinsauto, 9 zitplaatsen, compact, cargo van, vrachtwagen, verhuiswagen, vrachtauto, cabriolet, convertible, premium, economy, mini, miniauto, intermediate, stationcar, estate, grote middenklasse bij CarMotion. Hoe moet u wachten bij het Huurauto centrum, return-desk, servicedesk, autoverhuurcentrum van CarMotion? Tijdens het hoogseizoen en op grote luchthavens zoals Luchthaven Rome Fiumicino, Luchthaven Turijn Caselle, Luchthaven Milaan Malpensa, Luchthaven Naples, Luchthaven Rome Ciampino, Luchthaven Milaan Linate kunnen wachttijden langer zijn. We schatten dat het risico op lange wachttijden groot is. Lees meer over de voorwaarden hier: Veelgestelde vragen. U kan ook alle informatie vinden wanneer u zoekt in het gedeelte: Belangrijke informatie.

Recensies, ervaringen en opmerkingen

Wat denken andere mensen over CarMotion? Onderstaande informatie is verkregen van klanten die een auto bij het bedrijf hebben gehuurd.