5 Beste stranden in Bari die je tegen elke prijs niet mag missen

BariHet verkennen van de stranden in Bari is erg spannend. Je geest wordt verfrist en ook voor natuurliefhebbers is dit erg leuk. Je zult genieten van de stranden van Bari, de beste optie om naartoe te reizen. Je kunt goedkoop een auto huren als toerist.

Een huurauto vind je gemakkelijk, er zijn verschillende autoverhuurbedrijven. Vergelijk deze met elkaar om de beste optie te vinden.

Top 5 stranden die je kunt verkennen tijdens je verblijf in Bari

Bari is een prachtige plek met tal van mogelijkheden, een zeer natuurlijke en schilderachtige, maar ook heel verfrissende plek als je wil ontsnappen aan het dagelijkse leven. We zullen enkele van de mooiste stranden bespreken waar je verliefd op zult worden.

1. Pane e Pomodoro-strand

Dit is een stadsstrand en het is erg spannend voor degenen die willen komen en in de intense hitte van de zon. Er zijn veel banken en schaduwrijke plekken waar je kunt ontspannen als je even wil ontsnappen aan de zonnestralen.

Je kunt er ook een lange strandwandeling maken, want het is een zeer mooie en adembenemende bestemming waar je de hele dag wil blijven. Iedereen kan het strand bezoeken, want er zijn betaalbare accommodaties in de buurt van het strand voor een comfortabel verblijf.

2. Mola Di Bari-strand

Het is ook een heel mooi strand met een lange kustlijn. Het is het beste voor de mensen die willen duiken in het kristalheldere water van de oceaan. Er zijn veel duiklocaties waardoor het een aanrader is voor sportliefhebbers. Het is ook de veiligere spraak omdat het water aan de kust ondiep is. Het is een rotsachtig strand met een rotsachtige kustlijn en kristalhelder water dat niet veel diep is.

3. Lido San Francesco

Dit is een enorm lang zandstrand dat vaak door toeristen wordt bezocht. Het is een van de beste stranden om je middag door te brengen vanwege de koele bries en het mooie weer. Je kunt ook een comfortabele en luxe accommodatie in de buurt van het strand krijgen, waardoor het strand voor jou gemakkelijk bereikbaar is.

4. Lungomare Imperatore Augusto

Dit is een heel mooi strand als u op zoek bent naar een moment van ontspanning tijdens uw verblijf in Bari. Je kunt er staren naar het schilderachtige uitzicht op het strand tijdens een lange wandeling langs de kust.

U kunt ook zo genieten van varen, want er zijn veel boten die u kunnen helpen de prachtige oceaan te verkennen. Op het strand kun je verschillende activiteiten ondernemen, want het is een trekpleister voor veel toeristen. De lokale bevolking heeft gezorgd voor alle vermakelijke activiteiten voor bezoekers.

5. Polignano a Mare-strand

Dit strand heeft kristalhelder water en is perfect voor tieners en kinderen. Het kan je in staat stellen om avontuurlijke en spannende activiteiten te ondernemen. Het strand is veilig voor kinderen en heeft ook alle activiteiten waar ze dol op zullen zijn. Je kunt samen met je gezin naar dit strand gaan. Het heeft ook enkele van de beroemdste restaurants en bars waar je kunt genieten van verrukkelijke gerechten.

De top 5 stranden die je tijdens jouw verblijf in Bari moet bezoeken, worden hierboven gedetailleerd beschreven. Bezoek deze als je het meeste uit jouw reis wil halen en deze onvergetelijk wil maken.